Hypercar! McLaren Senna GTR aanwezig

Hypercar! McLaren Senna GTR aanwezigDe line-up van Supercar Madness dit jaar, is er een om je vingers bij af te likken. Na aankondigingen van de Koenigsegg Jesko, Mercedes AMG One en Pagani Huayra BC Roadster, is het nu tijd om de vierde hypercar aan te kondigen. De McLaren Senna GTR zal tijdens Supercar Madness de gehele dag op de showpaddocks te bewonderen zijn! 

Wat moet je weten over deze McLaren Senna GTR?

Onder de motorkap, herbergt de Senna GTR een krachtige 4,0-liter twin-turbo V8-motor, naast een geavanceerd hybride systeem. Dit levert een adembenemende totale output van meer dan 800 pk, waardoor de McLaren Senna GTR ongeëvenaarde prestaties levert zowel op het circuit als op de openbare weg. Met haar ultralichte koolstofvezel chassis en verfijnde aerodynamica glijdt deze hypercar moeiteloos door bochten met een precisie die zeldzaam is. De ontwikkeling van de McLaren Senna GTR vertegenwoordigt een technisch hoogstandje. McLaren, met hun diepgaande ervaring in de Formule 1 en andere raceklassen, heeft samengewerkt met enkele van 's werelds meest briljante ingenieurs om deze auto te creëren. En dat alles tegen een beginprijs van $1,5 miljoen. 

Wat kun je verwachten tijdens Supercar Madness?
Supercar Madness is een dag waar je de mooiste supercars, exclusieve auto’s en performancekanonnen kunt bewonderen op het TT Circuit Assen. Geniet tussen 9:00 en 17:00 van honderden supercars op de showpaddock, spectaculaire dragraces op het rechte stuk, volop baanactie en de Supercar Display. Dit wil je niet missen!

BESTEL HIER JE TICKETS!
FOLLOW US: