Deelnemen

Klik op de onderstaande activiteit waar je aan wilt deelnemen.

Supercar Hotlaps>

Supercar eigenaren in zogenaamde open pitlane sessies gedurende ongeveer 20 minuten het circuit op om de supercars de sporen te geven! Voor de bezoeker levert dit ultieme geluksmomenten op, want wanneer zie je nou deze supercars op topsnelheden voorbijkomen op het rechte eind of overhellend in actie in een van de snelle bochten van de verschillende circuits. 

Wanneer jouw auto is goedgekeurd voor de showpaddock kan je in de ticketshop een deelnameticket bestellen voor een van de sessie. 
Aanmelden voor de showpaddock kan via deze link.
Bestellen kan via deze link. 

Waar en op welk tijdstip je gaat rijden, daarover ontvang je nog verdere informatie per e-mail. Een passagier is toegestaan, deze moet wel 16 jaar of ouder zijn. Een helm is niet verplicht, lees er meer over in het reglement. Vul ook de vrijwaring in. 

Nog enkele belangrijke punten uitgelicht:
- Neem de ingevulde clausule mee naar de incheck balie, kantoor naast de Total(tankstation). Hier krijgt u een polsbandje en deelnamesticker
- Zorg dat je aanwezig bent bij de briefing
- Een passagier is toegestaan, maar moet minimaal 16 jaar oud zijn.
- Zorg dat je op tijd staat opgesteld, 20 minuten voor aanvang sessie.
- Opstellen rechterpaddock einde pitboxen
- Zorg dat u polsbandje om heeft en de sticker links boven op de ruit heeft geplakt.
- Een helm is geadviseerd, niet verplicht
supercar paddock>

Ben jij in het bezit van een supercar, Pk kanon of dikke perfomance bolide? Via onderstaande link kan je je auto aanmelden. Bij goedkeuring ontvang je een gratis paddockplaats en een kortingscode om entreetickets met €5 korting te bestellen! Dit showautoticket is alleen voor de aangemelde auto, voor jezelf en eventuele passagiers bestel je nog een entreeticket in de online ticketshop. Bestel het reguliere entreeticket, je hoeft geen parkeerticket te bestellen. Het showautoticket in combinatie met je bestelde entreeticket geeft toegang tot de paddock.

 

Klik hier om je auto aan te melden

Dragrace>

Wie wil dit nu niet zien, supercars en performance kanonnen in strijd voor de snelste sprint voor een volle hoofdtribune? Lamborghini eigenaren nemen op tegen Italiaanse rivaal Ferrari. Of gaat een Japanse GTR ervan door met de winst? In het tijdschema kun je vinden op welk moment jij een stoeltje moet bemachtigen op de hoofdtribune.

Wil je deelnemen? Meld je auto dan aan voor de Supercar paddock, na goedkeuring van je auto, kan je via de link in de goedkeuringsmail een deelnameticket bestellen.
Wel moet je je ter plaatse ook aanmelden! Waar en op welk tijdstip je dat moet doen, daarover ontvang je nog verdere informatie per e-mail. Ook wordt die informatie hier geplaatst.

Vul alvast de vrijwaring in. En lees het reglement door. Er is geen helmplicht en 1 passagier is toegestaan.

Enkele belangrijke punten!

 
1. Print je vrijwaring uit en neem deze ingevuld mee. Heb je geen printer, vraag een exemplaar bij de keuring om direct de clausule in te vullen
2. Lees het reglement aandachtig door
3. Helm is niet verplicht (anders dan eerdere richtlijnen). Het is een onderdeel waar voor de fun wordt gereden
4. Kom uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de sessie naar de opstelstraat op rechter Paddock. Daar is een korte check van de auto/en mogelijkheid invullen clausule
5. Rijdersbriefing is net voor de start in de GT bocht waar de sprint start
6. Er is geen tijdsmeting maar het gaat via "hands up”
7. Maak duidelijk bij parkeerders bij aankomst dat je komt dragracen. Je komt dan op een speciaal deel waar ruimte is. Tenzij je eerst bij een club wilt staan.,
 
Dit zijn de punten waar op gelet wordt tijdens de check:
De auto en bestuurder worden gekeurd op: 
- Stoel(en ) goed bevestigd 
- Gordel(s) goed bevestigd en werkend 
- Accu goed bevestigd (geen tie-rap toegestaan) 
- Geen lekkages (water, olie of benzine) 
- Velgen deksels dienen verwijderd te worden 
- Remmen dienen goed te werken 
- Geen losse spullen in de auto
VIP UPGRADE>

Als VIP gast geniet geniet u de gehele dag van geweldige catering en een VIP parking.
Een VIP upgrade kost €125,- per persoon.

 

BESTEL HIER JE VIP TICKET(S)

 

 

FOLLOW US: