Hypercar! Aston Martin Valkyrie aanwezig

Hypercar! Aston Martin Valkyrie aanwezig

In navolging van de andere vier hypercars die aanwezig zullen zijn tijdens SupercarMadness, volgt nu ook nummer vijf in die lijst. De Aston Martin Valkyrie zal namelijk ook aanwezig zijn tijdens Supercar Madness op 19 mei op TT Circuit Assen. De Aston Martin Valkyrie zal dan ook de gehele dag op de showpaddocks te bewonderen zijn. 

Wat moet je weten over deze Aston Martin Valkyrie?

Onder de motorkap van de Valkyrie bevindt zich een indrukwekkende hybride aandrijflijn, bestaande uit een atmosferische 6,5-liter V12-motor die is ontwikkeld door Cosworth, gekoppeld aan een elektrische motor. Het totale vermogen wordt geschat op meer dan 1000 pk. Het extreem lage gewicht en de geavanceerde aerodynamische elementen zorgen voor maximale downforce en stabiliteit. In slechts 2,5 seconden trekt de Valkyrie op van 0 naar 100 km/h. Er is maar een beperkt aantal Valkyries geproduceert, waardoor de basisprijs lag op zo'n €3 miljoen. 

Wat kun je verwachten tijdens Supercar Madness?
Supercar Madness is een dag waar je de mooiste supercars, exclusieve auto’s en performancekanonnen kunt bewonderen op het TT Circuit Assen. Geniet tussen 9:00 en 17:00 van honderden supercars op de showpaddock, spectaculaire dragraces op het rechte stuk, volop baanactie en de Supercar Display. Dit wil je niet missen!

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: