Enige Ford GT Heritage Edition van Nederland aanwezig!

Enige Ford GT Heritage Edition van Nederland aanwezig!

De line-up van Supercar Madness Assen dit jaar is al rijkelijk gevuld met meerdere hypercars en talloze supercars. Een auto die tot nu toe nog niet aangemeld was, was de Ford GT. Deze supercar van Amerikaanse afkomst is al meerdere decennia een begrip in de automotive industrie. Deze speciale Heritage Edition zal dan ook de gehele dag op de showpaddocks te zien zijn!

Wat moet je weten over deze Ford GT Heritage Edition?

De Ford GT Heritage Edition 2021 is een speciale uitvoering van de Ford GT, die werd gelanceerd ter ere van de historische overwinning van de Ford GT40 tijdens de 24 uur van Daytona in 1966. De Ford GT Heritage Edition wordt aangedreven door dezelfde krachtige motor als de standaard Ford GT, een twin-turbo 3.5-liter EcoBoost V6-motor die meer dan 650 pk kan produceren. Dit resulteert in indrukwekkende prestaties, waaronder een topsnelheid van meer dan 340 km/u en een acceleratie van 0 naar 100 km/u in minder dan 3 seconden. In Nederland rijden er maar 5 Ford GT's rond waarvan dit de enige Heritage Edition is binnen Nederland!

Wat kun je verwachten tijdens Supercar Madness Assen?
Supercar Madness is een dag waar je de mooiste supercars, exclusieve auto’s en performancekanonnen kunt bewonderen op het TT Circuit Assen. Geniet tussen 9:00 en 17:00 van honderden supercars op de showpaddock, spectaculaire dragraces op het rechte stuk, volop baanactie en de Supercar Display. Dit wil je niet missen!



BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: