Unieke getunde Lamborghini Aanwezig

Unieke getunde Lamborghini Aanwezig

Voor sommige mensen is een Lamborghini Huracan nog niet gek genoeg, en wat doe je dan? Precies, je pakt het hele interieur en exterieur aan! Deze unieke Lamborghini Huracan aangepakt door 1016 Industries is te zien op de showpaddock tijdens Supercar Madness op 19 mei.

 

Wat moet je weten over de Lamborghini Huracan?

Dat deze Lamborghini Huracan verre van standaard is kun je in één oogopslag zien. Maar wat is er precies gebeurd met deze Lamborghini Huracan? Deze Lamborghini is aangepakt met een 1016 Industries bodykit en Lamborghini Originali onderdelen die allemaal in een unieke exterieurkleur zijn overgespoten. Daarnaast heeft deze Huracan tiffany blue accenten en heeft deze Huracan een custom interieur. Niets aan deze auto is dus standaard gebleven!

 

Wat kun je verwachten tijdens Supercar Madness? 

Supercar Madness is een dag waar je de mooiste supercars, exclusieve auto’s en performancekanonnen kunt bewonderen op het TT Circuit Assen. Geniet tussen 9:00 en 17:00 van honderden supercars op de showpaddock, spectaculaire dragraces op het rechte stuk, volop baanactie en de Supercar Display. Dit wil je niet missen!

 

BESTEL JE TICKETS

FOLLOW US: