Mercedes-AMG ONE van €2.500.000 aanwezig!

Mercedes-AMG ONE van €2.500.000 aanwezig!

Met genoegen kondigen wij de tweede hypercar aan voor Supercar Madness. Naast de Koenigsegg Jesko Plus is er ook een Mercedes-AMG ONE aanwezig met een prijskaartje van maar liefst 2,5 miljoen euro!

 

Wat moet je weten over de Mercedes-AMG ONE?

De Mercedes-AMG ONE is eigenlijk een straatlegale Formule 1-auto. Zo heeft deze AMG ONE onder andere de componenten zoals de motor, MGU-K en turbo overgenomen uit de Mercedes Formule 1 auto uit 2016 waarmee Nico Rosberg wereldkampioen werd. Het prijskaartje van deze auto? Maar liefst 2,5 miljoen euro exclusief belasting! Dit was voor de echte liefhebbers geen probleem, want alle 275 exemplaren verkochten binnen een mum van tijd uit. De verkoop van deze auto ging zelfs voor Mercedes iets te snel, waardoor vele klanten die de AMG ONE hadden aangeschaft erg lang moesten wachten op hun auto. De oplossing? Een Mercedes AMG GT Blackseries P One Edition met dezelfde paintjob als op de AMG ONE en ook deze is te zien tijdens Supercar Madness!

 

Wat kun je verwachten tijdens Supercar Madness? 

Supercar Madness is een dag waar je de mooiste supercars, exclusieve auto’s en performancekanonnen kunt bewonderen op het TT Circuit Assen. Geniet tussen 9:00 en 17:00 van honderden supercars op de showpaddock, spectaculaire dragraces op het rechte stuk, volop baanactie en de Supercar Display. Dit wil je niet missen!

 

BESTEL JE TICKETS

FOLLOW US: