Mercedes AMG GT Black Series met lak van €60.000 aanwezig!

Mercedes AMG GT Black Series met lak van €60.000  aanwezig!

Tijdens Supercar Madness kun je genieten van een dag vol exclusieve supercars en performancekanonnen. En als we het over unieke auto's hebben mag deze Mercedes AMG GT Black Series P One Edition met peper duren lak optie niet ontbreken.

 

Wat moet je weten over deze Mercedes AMG GT Blacks Series?

Deze Mercedes-AMG GT Black Series is een P One Edition en is te herkennen aan zijn paintjob. Deze paintjob wordt toegepast op slechts 275 exemplaren en kost maar liefst 60.000 euro. Alles wordt namelijk met de hand aangebracht op de auto. De naam P One Edition komt doordat iedereen met deze speciale uitvoering de AMG Project One Edition heeft besteld. Daarom worden er, net zoals van de AMG Project One, slechts 275 exemplaren gemaakt van de AMG GT Black Series P One Edition.

 

Wat kun je verwachten tijdens Supercar Madness? 

Supercar Madness is een dag waar je de mooiste supercars, exclusieve auto’s en performancekanonnen kunt bewonderen op het TT Circuit Assen. Geniet tussen 9:00 en 17:00 van honderden supercars op de showpaddock, spectaculaire dragraces op het rechte stuk, volop baanactie en de Supercar Display. Dit wil je niet missen!

 

BESTEL JE TICKETS

FOLLOW US: