De plattegrond voor Supercar Madness

De plattegrond voor Supercar Madness

Supercar Madness vindt op dezelfde dag plaats als AutoMadness Assen, om wat opheldering te scheppen over hoe dit nu precies in elkaar steekt hebben we alvast de plattegrond gemaakt. We hebben een tweedeling gemaakt in de paddocks, waarbij de linkerkant (rood) gereserveerd wordt voor AutoMadness Assen en de rechterkant (blauw) voor Supercar Madness. 

Wat moet je weten over de plattegrond?

Allereerst is het belangrijk om te weten of je een showautoticket hebt of een ticket voor de bezoekersparking. De bezoekers met een ticket voor de bezoekersparking kunnen hun auto kwijt op het grasveld, naast de entree (onderin plattegrond). De eigenaren van showauto's kunnen onderin bij de 'entree' het terrein op, waar ze vervolgens door de tunnel gaan en bij de splitsing van het tankstation begeleid worden naar de juiste paddock. Zoals al benoemd in de intro, zal de linkerpaddock gereserveerd worden voor auto's van AutoMadness Assen en de rechterpaddock voor auto's van Supercar Madness. Voor AutoMadness Assen is er geen extra verdeling gemaakt binnen de paddock, zo is het gehele terrein gereserveerd voor allerlei showcars in alle kleuren en maten. De paddock van Supercar Madness daarentegen is wel onderverdeeld in twee groepen. Het bovenste gedeelte is gereserveerd voor supercars, waar het onderste gedeelte gereserveerd is voor performancecars. 

Wat kun je verwachten tijdens Supercar Madness?
Supercar Madness is een dag waar je de mooiste supercars, exclusieve auto’s en performancekanonnen kunt bewonderen op het TT Circuit Assen. Geniet tussen 9:00 en 17:00 van honderden supercars op de showpaddock, spectaculaire dragraces op het rechte stuk, volop baanactie en de Supercar Display. Dit wil je niet missen!

FOLLOW US: